072 300 05 23 ctj.bygg@gmail.com

Våra tjänster

Om du som privatperson eller företag står inför ett byggprojekt, stort som litet, och behöver professionell hjälp är vi på CTJ Bygg & All Service den rätta entreprenadfirman för dig.

En totalentreprenad att räkna med

Som totalentreprenad tar vi oss an alla sorters jobb inom byggbranschen och backar aldrig för en utmaning. Jobben vi utför kan vara allt från fönsterbyten, ventilation- och plåtarbeten till trädecksbygge och brunngrävning.

N

Hög kvalitet

Från CTJ kan du som kund alltid förvänta ett resultat i högsta kvalitet. Med bred kunskap inom byggbranschen och en komplett verktygslåda kan vi säkerställa att leveransen alltid håller samma nivå. Om jobbet kräver det, hyr vi även in kompetent arbetskraft.

Låga priser

Vår filosofi på CTJ är att alltid leverera hög kvalitet till låga priser. På så sätt kan vi säkerställa en kontinuitet i vårt arbete som återspeglas i våra resultat. Som kund kan du alltid kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan.

Förtroende

Som BAS-P och BAS-U kan vi på CTJ upprätthålla en säker arbetsmiljö och därmed undvika att skapa risker i arbetet. Vi på CTJ strävar alltid efter att uppnå ett ömsesidigt förtroende hos medarbetare, kunder och leverantörer.

Verktyg

Behov av kompetent personal? Vi hyr ut oss

Om ni som företagare är i behov av kompetent personal inom entreprenadbranschen finns vi där för er. Vi på CTJ erbjuder en uthyrningstjänst för företag i närområdet som kan behöva en eller flera extra händer. Vi har även full behörighet till att köra lastbil. Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret för mer information!

Telefon

072 300 05 23

E-post

ctj.bygg@gmail.com

Adress

Odengatan 42 | 27431 Skurup

Vi är kreditvärdiga

UC-brons

Laddar…